ZABORAVILI SVOJE PODATKE?

Anti aging program

Ordinacija za anti-aging i korektivni terapiju lica i kože

Starenjem određene anatomske strukture se gube, koža gubi tonus i elastičnost, mimika stvara i produbljuje bore i dolazi do trajnih promena našeg lika iz mlađih dana.  Primenom filera, botoxa i drugim estetskim procedurama na određenim mestima i u pravoj meri neće toliko promeniti koliko očuvati lik iz mlađih dana, a istovremeno usporiti i odložiti one trajne promene koje nastaju kao posledica starenja.

Očuvati prirodan mladalački izgled bez preterivanja i prenaglašavanja određenih struktura lica je umetnost i imperativ doktora  estetske medicine. Zato su neophodni znanje i iskustvo, kao i oko i smisao za estetiku i remodeliranje.

U poliklinici Atina u okviru ordinacije za estetsku medicinu usluge pružaju: doktor estetske medicine Mirjana Novaković,  doktor medicine i estetske medicine Stevan Stojanović, doktor estetske medicine Natalia Hrubik.

Usluge koje se pružaju u ordinaciji su:

  • Mezoterapija - metoda kojim se popunjavaju bore . Bez neželjenih posledica.
  • PRP tretman - podmlađivanje krvnom plazmom
  • Hijaluronski fileri - tretman kojim se postiže mladalački izgled kože lica koji traje do 24 meseca.
  • Botox - tretman za uklanjanje bora i nepravilnosti na licu
  • Biorevitalizacije - uklanjanje tragova godina sa kože
  • Russian lips - tehnika povećanja usana

ANTI AGING PROGRAM - Doktori

Dr-Mirjana-Novaković-doktor-estetske-medicine

Dr Mirjana Novaković

Doktor estetske medicine

Dr Mirjana Novaković u ordinaciji za estetsku medicinu lica i tela Poliklinike Atina radi mezoterapiju lica, vrata, kose, tretman hijaluronskim filerima uz pomoć kojih vrši hidrataciju, revitalizaciju, regeneraciju kože lica, vrata, dekoltea i šaka i tretman lipolize za uklanjanje lokalizovanih masnih naslaga.

Dr-Stojanovic-Stevan-estetski-hirurg

Dr Stojanović Stevan

Doktor medicine i estetske medicine

Dr Stojanović Stevan, doktor medicine i estetske medicine u ordinaciji za anti-aging i korektivnu terapiju lica i tela pružiće vam usluge iz mezoterapije, tretman hijalurinskim filerima i kolagen za terapiju akutnog i hroničnog bola.

Dr-Natalija-Hrubik

Dr Natalija Hrubik

Doktor estetske medicine

Dr Natalia Hrubik u ordinaciji za estetsku medicinu lica i tela Poliklinike Atina  obavlja konsultacije, preglede i intervencije iz oblasti estetske i anti-age medicine (hijaluronski fileri, botoks, mezoterapija lica i tela, hemijska lipoliza, biorevitalizacija, detoksikacija organizma).

Na vrh